Trumpas sveikuoliškas receptas.
Labai prinokusius persimonus nuplauti šaltu vandeniu.
Nereikia lupti odelės, bet jeigu nepatinka – galima ją nusilupti, kiekvienam skoniui skirtingai.
Sublenderiuoti iki skytos tyrės ir įsidėti mėgstamų sėklų.
Rekomenduoju pasidaryti didesnį kiekį, prisidėti chi sėklų ir pasidėti į šaldytuvą.
Išbrinkus sėkloms gaunasi dieviško skonio pudingas.
Mėgstantiems saldumynus tai šie vaisiai tikra atgaiva sielai!
Džiaugiuosi jūsų nauja rubrikėle ir tikiuosi dalinsimės įdėjomis, receptais, patarimais ir atrasim vis naujesnių
skonių. – sako autorė Dalia Lemežienė
Dėkojame Daliai Lemežienei už atsiųstą receptuką. Kviečiame visus mūsų sekėjus pasidalinti savo receptais susijusiais su mūsų produkcija ir mes būtinai pasidalinsime su visais!